Prijs kwaliteit verhouding

Deze accommodatie scoort het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Harlingen!

Gasten krijgen meer voor hun geld ten opzichte van andere accommodaties in deze stad. Homestay Harlingen vindt u aan een rustige straat aan een gracht in het centrum van Harlingen, vlakbij het museum “Het Hannemahuis.

Op slechts 2 minuten loopafstand van de havens en de veerboot om een dagje van de eilanden te kunnen genieten. Op slechts 1 minuut afstand van de bekende Noorderhaven, waar het zomers gezellig vol ligt met grote en kleine jachten en vlakbij de Zuiderhaven, waar de schepen van de bruine (zeil)vloot aangemeerd liggen.

Hoewel Homestay Harlingen midden in het centrum zit is het er rustig, zodat niets een goede nachtrust in de weg staat. De gratis WiFi is goed bereikbaar in de hele accommodatie.

Ligging accommodatie

De accommodatie ligt op 600 meter van het treinstation Harlingen Haven en op 800 meter van het treinstation Harlingen en het kleine strand. De vele
restaurants in het centrum vind u bij ons om de hoek. Kortom, de locatie is uitmuntend. Leeuwarden bevindt zich op 25 km van de accommodatie, en de luchthaven Groningen Eelde ligt op 78 km afstand en Schiphol op 122 km.

Het inpandig appartement heeft een keuken met eetkamer. Boven bevinden zich 2 slaapkamers, 2 badkamers en 2 toiletten. Ieder voorzien van een smart tv. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron, oven, een Senseo koffie apparaat en waterkoker. De ruime badkamers hebben een inloopdouche met massagestralen.

De kamers Oost en West zijn vanwege de open trap wellicht minder geschikt voor en mensen die slecht ter been zijn.