Over Homestay

Hoewel Homestay Harlingen midden in het centrum staat, is het er rustig. Niets staat een goede nachtrust in de weg. De B&B bevindt zich aan één van de mooiste straatjes in Harlingen. Het prachtig, goed onderhouden pand dateert uit het jaar 1617.

Op slechts 2 minuten loopafstand van de havens en de veerboot om een dagje van de eilanden te kunnen genieten. Op slechts 1 minuut afstand van de bekende Noorderhaven, waar het zomers gezellig vol ligt met grote en kleine jachten en vlakbij de Zuiderhaven, waar de schepen van de bruine (zeil)vloot aangemeerd liggen. Ook het centrum en het museum liggen om de hoek.

De gezamenlijke eetkeuken is voorzien van een koelkast, magnetron, oven, een Senseo koffie apparaat en waterkoker. Er is voldoende ruimte aan de eettafel om een bakje koffie en thee te drinken en/of om een praatje te maken met de andere gasten. De gratis WiFi is goed bereikbaar in de hele accommodatie.

De Homestay is ingericht met een Indonesisch tintje. Waan je op vakantie in het oosten.

Onze kamers

Annulerings voorwaarden Homestay: Tot een week voor aankomst gratis, daarna 50 %. Vanaf drie dagen voor aankomst, 100% van het te betalen bedrag.

Onze accommodatie scoort goed op prijs/kwaliteitverhouding in Harlingen!

Gasten krijgen meer voor hun geld ten opzichte van andere accommodaties in deze stad. Homestay Harlingen vindt u aan een rustige straat aan een gracht in het centrum van Harlingen, vlakbij het museum ‘Het Hannemahuis’.